Saturday, November 20, 2010

Ringkas tapi Sempurna. :)


Salam & Hye readers semua. and beloved followers for sure!

heeee. tiba tiba teringat pasal apa yg i nk post ni sebab td baru lepas tgk pics mereka yg sumpah sweet! last Ahad i tgk NONA at tv3 tu. Wedding slot dia tnjuk wedding si cantik Bienda & husband.
Masya Allah. i suka tgk wedding dia! just perfect! semua cantik! seriously. haiiihhhh.
ok kita tinggal kan part tu. Just i nk share ialah bila mereka ditemu bual mengenai keistimewaan pasangan masing-masing yg boleh buat mereka bersatu.
i tak ingt sepenuhnya tapi seakan mcm ni :

Bienda : " suami saya ckup sempurna sebagai pembimbing & pelindung saya dunia akhirat. "
suami : " Bienda ni ciri wanita melayu yg dah pupus. saya bersyukur sebab saya antara yg masih mempunyai dia. dia terlalu istimewa. "

aha. simple je nmpk kan jwpn dia? cuba selami betul2. sgt sweet. mereka jwb dengan cukup ringkas tapi penuh makna. Masya Allah.
betul. sebab seorang isteri mmg memerlukan seorang pembimbing & pelindung sejati dlm hidup ni. cukup lah itu untuk pelengkap hidup. dan jawapan si suami pula cukup menerangkan betapa dia menghargai & akan menjaga si isteri smpai ke akhir hayat nya.

yes kadang-kadang cukup lah sesuatu itu simple tapi sempurna kan?

semoga Allah berkati perkahwinan mereka dan semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat sampai syurga.
Amin.


- NN.

6 comments:

myra anne said...

neen bila pulak??heee..

Budak Kuat Nanges said...

hee..mesti bl you tgk time tu senyum2 kan..bila lg dear? eheehhe

Aimi Bahari said...

memang simple but perfect.. =)

asilah afandi said...

xtgk ponn NONA. msti comel gile knn

aziraarif said...

hi...first time dtg cni...cantik betul gambar2 photoshoot tu...mmg seswai jd model..i like ur lips..nampak sexy...klu tyra bank tgk, mesti dia pun ckp mcm tu..heheh

KimiCnoL said...

sweet ;)
http://kimicnol2203.blogspot.com